В неделя Меркурий преминава в знака на Овена, където ще остане

...
В неделя Меркурий преминава в знака на Овена, където ще остане
Коментари Харесай

Меркурий преминава в Овен: преследвайте всичко, което желаете, но предпазливо

В неделя Меркурий минава в знака на Овена,  където ще остане дълго време, а на  2 април става и назадничав . Затова и е добре да употребявате месец март, с цел да стартирате нови планове.

Меркурий влиза в Овен от 10 март, където ще остане до 15 май 2024 година Всъщност планетата остава в този знак по-дълго от нормално тази година заради идния ѝ назадничав цикъл.

Когато Меркурий е в Овен, се оказваме по-малко загрижени за обективните гледни точки и пояснения, а повече ни вълнува намирането на решения на проблемите ни, освен това бързо.

Очаквайте след преноса на Меркурий вашите мисли и хрумвания да са по-иновативни. Ще бъдете склонни да говорите по-спонтанно и непосредствено, до момента в който планетата на връзката е в смелия и напорист Овен.

Имайте поради, че всеки ще се усеща по-уверен да преследва това, което желае, догато Меркурий, пратеникът на боговете, се мести в смелия Овен. Използвайте силата на този пренос, с цел да преговаряте за по-добро възнаграждение в работата или да отстоявате потребностите си в персоналните взаимоотношения.

Много по-вероятно е обаче да получите това, което желаете, в случай че го поискате по убеден, спокоен и обран метод.
 image2_16x9.png Астро прогноза за седмицата: проявете самообладание и овладейте страстите си На фокус
Докато Меркурий е в Овен, се подгответе за  интензивна връзка и импулсивни дейности.  Възможно е да желаете всичко, освен това незабавно и непременно, по тази причина бъдете внимателни.

Меркурий в Овен постоянно носи бързи, нетърпеливи или прибързани решения, предизвестяват астролози.

Проявете самообладание и овладейте страстите си,  защото споровете и свадите са доста евентуални.

Внимавайте по какъв начин реагирате в напрегнати обстановки, тъй като е допустимо да предприемате прибързани, може би отбранителни или внезапни реакции.

Меркурий ще прекара повече от нормалните няколко седмици в Овен през 2024 година заради ретроградния цикъл, който ще се случи напълно в този знак от 2 до 25 април 2024 година А в случай че към момента не сте прочели месечния си хороскоп, продължете в галерията: 
 Хороскоп за месец МАРТ 2024 година  Хороскоп за месец МАРТ 2024 година  Хороскоп за месец МАРТ 2024 година  Хороскоп за месец МАРТ 2024 година
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР